NOUTATI / EVENIMENTE

 • Noutate editorială, la ULIM
  În atenția viitorilor designeri

  03.06.2016

  La ULIM, a văzut lumina tiparului o nouă ediție a volumului Istoria artelor, semnat de dr. Eleonora Florea, prof. univ., șefa Catedrei Design. Este o surpriză editorială nu doar pentru studenți, ci și pentru toți iubitorii de frumos, dornici să ia act de reperele fundamentale prezente în cultura umanităţii -

 • Schimbări radicale în formarea viitorilor designeri vestimentari

  03.06.2016

  Angela Doina-Bezuțchi, cunoscut designer vestimentar în RM și în spațiul post-sovietic, a devenit cadru didactic la Catedra Design, în cadrul Facultății Informatică, Inginerie, Design. Domnia sa este magistru în arte decorative, membră a Uniunii Artiștilor Plastici și a Uniunii Designerilor din Moldova, organizatoare a expozițiilor naționale de profil, premiantă a festivalurilor de modă din țară și străinătate.

 • ”Absolvenții ULIM - viitori designeri - vor duce faima țării în toată lumea”

  03.06.2016

  Recent, în incinta Aulei Magnifice, s-a desfășurat susținerea proiectelor de licență a absolvenților ULIM, viitori specialiști în Design Interior și Design Vestimentar. Acest examen s-a transformat într-un eveniment artistic de amploare la ULIM. Prestația excelentă a celor 17 absolvenți ai Facultății de Informatică, Inginerie, Design a fost apreciată la cel mai înalt nivel de Comisia de licență.

 • Expoziție de artă și design contemporan,
  surpriza viitorilor designeri (galerie foto)

  03.06.2016

  Iubitorii de frumos se bucură, azi, de o surpriză de proporții, la ULIM. Conferința Științifico-practică Symposia Studentium-2016 pentru viitorii designeri este un prilej de a-și prezenta cele mai reușite lucrări de pictură, sculptură, vestimentație, batic, accesorii moderne etc.

 • ”Symposia Studentium-2016” a viitorilor designeri, ingineri și specialiști IT
  Bilanțurile unor schimbări radicale ale programelor de studii

  03.06.2016

  Conferința științifică SYMPOSIA STUDENTIUM 2016 în anul curent a fost desfășurată într-o nouă formula, având calificativul de Conferință științifico-practică. În cadrul acestei conferințe au fost prezentate comunicări științifice în cadrul Secției Cercetări în design.

 • Lecția publică pentru studenții Facultății Informatică și Inginerie

  20.03.2015

  Astăzi, 18 martie curent, studenții anului II și III, Facultatea Inginerie și Informatică, Universitatea Liberă Internațională din Moldova au participat la o lecție publică prezentată de domnul Serghei Peancovschi, analist al Serviciului Protecție Civilă și Situații Excepționale (PCSE) din cadrul Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova.

 • Intilnirea cu Presedintele Asociatiei Drupal Moldova

  20.02.2015

  Azi, 20 februarie 2015, a avut loc intinirea dlui Sergiu Nagailic, Presedintele Asociatiei Drupal Moldova cu studentii facultatii Informatica si Inginerie. In cadrul acestei intilniri a fost prezentata informatia generala despre Drupal si facut anunt de cursurile Drupal (DrupalScool) care incep pe 23 februarie 2015.

 • Anunt pentru absolventii ciclului licenta, doritori de a se inscrie la masterat la specialitatile catedrei Design!!!

  24.08.2013

  Incepand cu anul universitar 2013-2014, oferta educationala a catedrei Design, Facultatea de Informatica si Inginerie, Universitatea Libera Internationala din Moldova, pentru ciclul II Masterat, cu durata studiilor de 1,5 ani (90 credite) include 5 programe noi de masterat pentru specialitatile Design Vestimentar si Design Interior

 • Afisate 9 - 16 din 26 Articole | Pagina 2 din 4

  < inapoi     1234     inainte >


  Archives