NOUTATI / EVENIMENTE

 • Masterclass organizat de Compania Universul maşinilor de Cusut SRL

  26.03.2012

  La data de 26 martie 2012, în cadrul unui masterclass organizat de Compania Universul maşinilor de Cusut SRL, reprezentant al firmei Singer in Moldova, studentii și cadrele didactice ale secției Design Vestimetar au avut ocazia să cunoască ultimele generații de mașini de cusut și utilaje specializate în domeniul de confecții. Studenții nostri au avut ocazia să testeze noile utilaje și mașini de cusut casnice si universale, deasemnea a accesoriilor pentru cusut, primind diverse instructaje gratuit, precum și informaţii necesare pentru dezvoltarea lor profesională.

 • Seminarul Internaţional "Exodul de creieri: Cum să-i facem pe tinerii absolvenţi să revină în ţara de origine? Strategii şi Experienţe"

  19.03.2012

  La 1 martie, curent, în Aula Magnifica ULIM, Universitatea Liberă Internaţională din Moldova şi Biroul pentru Europa Centrală şi de Est (BECO) al Agenţiei Universitare a Francofoniei (AUF), a organizat, Sub Înaltul Patronaj al Preşedinţiei Republicii Moldova, seminarul internaţional „Exodul de creieri: cum să-i facem pe tinerii absolvenţi să revină în ţara de origine? Strategii şi experienţe”.

 • Afisate 1 - 2 din 2 Articole | Pagina 1 din 1

  < inapoi     1     inainte >


  Archives