NOUTATI / EVENIMENTE

 • Noutate editorială, la ULIM
  În atenția viitorilor designeri

  03.06.2016

  La ULIM, a văzut lumina tiparului o nouă ediție a volumului Istoria artelor, semnat de dr. Eleonora Florea, prof. univ., șefa Catedrei Design. Este o surpriză editorială nu doar pentru studenți, ci și pentru toți iubitorii de frumos, dornici să ia act de reperele fundamentale prezente în cultura umanităţii -

 • Schimbări radicale în formarea viitorilor designeri vestimentari

  03.06.2016

  Angela Doina-Bezuțchi, cunoscut designer vestimentar în RM și în spațiul post-sovietic, a devenit cadru didactic la Catedra Design, în cadrul Facultății Informatică, Inginerie, Design. Domnia sa este magistru în arte decorative, membră a Uniunii Artiștilor Plastici și a Uniunii Designerilor din Moldova, organizatoare a expozițiilor naționale de profil, premiantă a festivalurilor de modă din țară și străinătate.

 • Les diplômés de l’ULIM, les futurs designers, diffuseront la renommée du pays à travers le monde

  03.06.2016

  Récemment, dans la salle Aula Magnifica, les futurs professionnels en design d'intérieur et design vestimentaire qui sont sur le point d’être diplômés de l'ULIM, ont défendu leurs projets de licence. Cet examen est devenu un événement artistique majeur à ULIM. L'excellent travail des 17 diplômés de la Faculté d'Informatique, Ingénierie et Design a été évaluée avec les qualificatifs les plus hauts par la Commission d'examen de licence.

 • Exposition d’art et de design contemporain, la surprise des futurs designers (galerie de photos)

  03.06.2016

  Les amoureux du beau se réjouissent aujourd’hui d’une surprise de proportions à ULIM. La conférence Scientifique – pratique Symposia Studentium – 2016 pour les futurs designers est une opportunité de présenter les travaux les plus réussis travaux de peinture, sculpture, vêtements, fanchon, accessoires modernes, etc.

 • ”Symposia Studentium-2016” a viitorilor designeri, ingineri și specialiști IT
  Bilanțurile unor schimbări radicale ale programelor de studii

  03.06.2016

  Conferința științifică SYMPOSIA STUDENTIUM 2016 în anul curent a fost desfășurată într-o nouă formula, având calificativul de Conferință științifico-practică. În cadrul acestei conferințe au fost prezentate comunicări științifice în cadrul Secției Cercetări în design.

 • Lecția publică pentru studenții Facultății Informatică și Inginerie

  20.03.2015

  Astăzi, 18 martie curent, studenții anului II și III, Facultatea Inginerie și Informatică, Universitatea Liberă Internațională din Moldova au participat la o lecție publică prezentată de domnul Serghei Peancovschi, analist al Serviciului Protecție Civilă și Situații Excepționale (PCSE) din cadrul Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova.

 • Intilnirea cu Presedintele Asociatiei Drupal Moldova

  20.02.2015

  Azi, 20 februarie 2015, a avut loc intinirea dlui Sergiu Nagailic, Presedintele Asociatiei Drupal Moldova cu studentii facultatii Informatica si Inginerie. In cadrul acestei intilniri a fost prezentata informatia generala despre Drupal si facut anunt de cursurile Drupal (DrupalScool) care incep pe 23 februarie 2015.

 • Anunt pentru absolventii ciclului licenta, doritori de a se inscrie la masterat la specialitatile catedrei Design!!!

  24.08.2013

  Incepand cu anul universitar 2013-2014, oferta educationala a catedrei Design, Facultatea de Informatica si Inginerie, Universitatea Libera Internationala din Moldova, pentru ciclul II Masterat, cu durata studiilor de 1,5 ani (90 credite) include 5 programe noi de masterat pentru specialitatile Design Vestimentar si Design Interior

 • Afisate 9 - 16 din 26 Articole | Pagina 2 din 4

  < Previous     1234     Next >


  Archives