NEWS / EVENTS

 • Noutate editorială, la ULIM
  În atenția viitorilor designeri

  03.06.2016

  La ULIM, a văzut lumina tiparului o nouă ediție a volumului Istoria artelor, semnat de dr. Eleonora Florea, prof. univ., șefa Catedrei Design. Este o surpriză editorială nu doar pentru studenți, ci și pentru toți iubitorii de frumos, dornici să ia act de reperele fundamentale prezente în cultura umanităţii -

 • Schimbări radicale în formarea viitorilor designeri vestimentari

  03.06.2016

  Angela Doina-Bezuțchi, cunoscut designer vestimentar în RM și în spațiul post-sovietic, a devenit cadru didactic la Catedra Design, în cadrul Facultății Informatică, Inginerie, Design. Domnia sa este magistru în arte decorative, membră a Uniunii Artiștilor Plastici și a Uniunii Designerilor din Moldova, organizatoare a expozițiilor naționale de profil, premiantă a festivalurilor de modă din țară și străinătate.

 • ULIM graduates, imminent designers, will disseminate the country’s fame worldwide

  03.06.2016

  Recently, in the Aula Magnifica hall, future professionals in Interior Design and Fashion Design who are about to graduate from ULIM defended their licence projects. This exam has turned into a major artistic event at ULIM. The excellent work of the 17 graduates of the Faculty of Computer Science, Engineering and Design has been assessed with the highest grades by the Licence Examination Board.

 • Exhibition of contemporary art and design,
  Surprises future designers (photo gallery)

  03.06.2016

  Beauty fans enjoy a big surprise at ULIM. Scientific-practical conference Symposia Studentium-2016 for future designers is an opportunity to present their best works of painting, sculpture, clothing, batik, modern fittings etc.

 • ”Symposia Studentium-2016” a viitorilor designeri, ingineri și specialiști IT
  Bilanțurile unor schimbări radicale ale programelor de studii

  03.06.2016

  Conferința științifică SYMPOSIA STUDENTIUM 2016 în anul curent a fost desfășurată într-o nouă formula, având calificativul de Conferință științifico-practică. În cadrul acestei conferințe au fost prezentate comunicări științifice în cadrul Secției Cercetări în design.

 • Lecția publică pentru studenții Facultății Informatică și Inginerie

  20.03.2015

  Astăzi, 18 martie curent, studenții anului II și III, Facultatea Inginerie și Informatică, Universitatea Liberă Internațională din Moldova au participat la o lecție publică prezentată de domnul Serghei Peancovschi, analist al Serviciului Protecție Civilă și Situații Excepționale (PCSE) din cadrul Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova.

 • Intilnirea cu Presedintele Asociatiei Drupal Moldova

  20.02.2015

  Azi, 20 februarie 2015, a avut loc intinirea dlui Sergiu Nagailic, Presedintele Asociatiei Drupal Moldova cu studentii facultatii Informatica si Inginerie. In cadrul acestei intilniri a fost prezentata informatia generala despre Drupal si facut anunt de cursurile Drupal (DrupalScool) care incep pe 23 februarie 2015.

 • Anunt pentru absolventii ciclului licenta, doritori de a se inscrie la masterat la specialitatile catedrei Design!!!

  24.08.2013

  Incepand cu anul universitar 2013-2014, oferta educationala a catedrei Design, Facultatea de Informatica si Inginerie, Universitatea Libera Internationala din Moldova, pentru ciclul II Masterat, cu durata studiilor de 1,5 ani (90 credite) include 5 programe noi de masterat pentru specialitatile Design Vestimentar si Design Interior

 • Showing 9 - 16 of 26 Articles | Page 2 of 4

  < Previous     1234     Next >


  Archives